تالار گفتگوي استقلال
به مجموعه تالار های هواداران باشگاه استقلال خوش آمديد . برای استفاده بيشتر از تالارها لطفا عضو شويد



 
الرئيسيةPortalمكتبة الصورپرسشهاي متداولجستجوثبت نامورود

شاطر | 
 

 آموزش Visual Basic 6.0

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Reza $ Esmael



تعداد پستها : 8
Registration date : 2008-04-12

پستعنوان: آموزش Visual Basic 6.0   السبت أبريل 12, 2008 11:22 am

در این قسمت دوستان به آموزش Visual Basic خواهیم پرداخت .دوستان عزیز هم اگر مطالب جدید در این باره دارند میتوانند در این تایپیک قرار بدن
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Reza $ Esmael



تعداد پستها : 8
Registration date : 2008-04-12

پستعنوان: روش استفاده از skin دربرنامه ها   الأحد أبريل 13, 2008 5:39 am

روش استفاده ازskin در برنامه ها
1) استفاده از skinبراي تغيير پوسته فرمها
براي ايجاد پروژه ويژوال بيسيك وايجاد فرم مورد نظرمان گزينه componentsرااز منوي projectانتخاب مينماييم
سپس گزينهactive skin4.3 type library را انتخاب مينماييم
با انتخاب اين activexواضافه شدن ان به پروژه 2 كنترل به toolboxاضافه مي شودكه عبارتند از:
1)skin
2)skin label (دقت كنيد كه چنانچه بخواهيد ازskinاستفاده نماييد بايد ازlabel خاص ان استفاده كنيد)
وظايف اين دو كنترل به شرح ذيل مي باشد:
1)كنترلskin:ازاين كنترل براي اعمال تغييرات بر روي پوسته استفاده مي نماييم.
2)كنترل skin label: اين يكي از مهمترين كنترلها در هنگام استفاده از active skin دربرنامه ها وفرمها مي باشد چرا كه نمي توان كنترلهايlabelرادرهنگام نمايش فرم مشاهده كرد براي اين منظور حتما بايد از كنترل skin label كه توسطactiveskin به جعبه ابزار اضافه شده استفاده نمود.

كدنويسي فرم
پس انداختن يك كنترلskin بر روي فرم كنترلي با نام skin 1بر روي فرم تشكيل مي شود.
اگر برنامه ما يك فرم داشت در قسمت كد نويسي فرم رفته ويك procedure را با كد زير مي نويسيم
كد:


private sub form _load
call showskin
endsub
private sub show
dim strskinpath as string
strskinpath="c:\ program files\ activeskin4.3\skins\chizh.skn"
skin1.load skin strskinpath
skin1.applyskin me.hwnd'applies the skin to this window and its child controls
end sub.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
Reza $ Esmael



تعداد پستها : 8
Registration date : 2008-04-12

پستعنوان: پر كردن فضاهاي خالي با رنگ مورد نظر (API)   الأحد أبريل 13, 2008 5:51 am

حالا اين كه گفتم چي هست؟ مثلاً يه دايره رو در نظر بگيريد كه توش خاليه و ميخوايم توشو با رنگ آبي پر كنيم، اينجاست كه اين تابع به دردمون ميخوره. اين تابع بيشتر بدرد بچه هاي سوم كامپيوتر كه ميخوان برنامه Paint بسازن ميخوره.


يك پروژه جديد باز كنيد و دو تا Command Button و دو تا ComboBox به فرمتون اضافه كنيد و كد زير رو تو قسمت جنرال فرمتون كپي كنيد :

كد:

Private Declare Function ExtFloodFill Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal X As Long, ByVal Y As Long, ByVal crColor As Long, ByVal wFillType As Long) As Long
Dim X As Single, Y As Single

Private Sub Command1_Click()
Me.Cls
Me.FillStyle = 1
R = Me.ScaleWidth / 2
Me.Circle (X, Y), R, vbRed
Me.FillStyle = Combo1.ListIndex
End Sub

Private Sub Command2_Click()
Me.FillColor = Combo2.ItemData(Combo2.ListIndex)
Me.FillStyle = Combo1.ListIndex
ExtFloodFill Me.hdc, X, Y, Me.Point(X, Y), 1
End Sub

Private Sub Form_Load()
Me.Width = 5000
Me.Height = 7000
Me.AutoRedraw = True
Command1.Caption = "Draw Circle"
Command1.Move 0, 0, 1000, 350
Command2.Caption = "FloodFill"
Command2.Move 1100, 0, 1000, 350
Combo1.Move 2200, 0, 1800
Combo1.List(0) = "0 - Solid"
Combo1.List(1) = "1 - Transparent"
Combo1.List(2) = "2 - Horizontal Line"
Combo1.List(3) = "3 - Vertical Line"
Combo1.List(4) = "4 - Upward Diagonal"
Combo1.List(5) = "5 - Downward Giagonal"
Combo1.List(6) = "6 - Cross"
Combo1.List(7) = "7 - Diagonal Cross"
Combo1.ListIndex = 0
Combo2.Move 4000, 0, 800
Combo2.List(0) = "Red"
Combo2.ItemData(0) = vbRed
Combo2.List(1) = "Green"
Combo2.ItemData(1) = vbGreen
Combo2.List(2) = "Blue"
Combo2.ItemData(2) = vbBlue
Combo2.List(3) = "Yellow"
Combo2.ItemData(3) = vbYellow
Combo2.ListIndex = 1
Me.ScaleMode = 2
Me.FillColor = vbGreen
X = Me.ScaleWidth / 2
Y = Me.ScaleHeight / 2
End Sub



حالا برنامه رو اجرا كنيد و نتيجه رو ببينيد. موفق باشيد. lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي
محتوى إعلاني




پستعنوان: رد: آموزش Visual Basic 6.0   

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
آموزش Visual Basic 6.0
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
تالار گفتگوي استقلال :: ورود به بخش مركزي تالار :: بحث و گفتگو در مورد سرگرمي ها و اطلاعات عمومي-
پرش به: